Şurubel şi Secom®

pizap.com14579750475991

Săptămâna trecută am aflat, că am fost selectată de către cei de la BUZZStore, să particip la campania de testare a produselor fito-dermatocosmetice Life-flo® de la Secom Romania.

IMG_3644

Secom® este o companie românească, lider de piaţă în soluţii de medicină integrativă şi promotor al frumuseţii prin produse fito-dermatocosmetice. Secom® a demonstrat o performanţă constantă în oferirea celor mai eficiente soluţii personalizate de medicină integrativă.

Portofoliul Secom® se extinde cu gama de produse Life-flo®, care conţine suplimente alimentare pentru necesităţile interne ale organismului şi produse topice pentru sănătatea şi frumuseţea tenului, a pielii, a părului şi a unghiilor. Life-flo®, este o companie înfiinţată în anul 1955, principiul de baza în formularea produselor fiind asocierea, într-o manieră inovativă, a ingredientelor naturale, cu rigurozitatea ştiinţifică.

IMG_3648

Acum o săptămâna am fost în vizită la magazinul Secom din Braşov, pentru a-mi alege produse în valoare de 250 ron, pe care urmează să le testez în cadrul campaniei BUZZStore. Pe drum mi-am făcut tot felul de scenarii (am acest obicei 🙂 ), cu privire la cum va decurge alegerea produselor şi că nu o să ştiu ce să aleg, însă odată ajunsă în magazin nu mi-am mai făcut griji în acest sens. Magazinul din Brasov este unul primitor şi cochet, situat în centrul vechi al orasului. După cum spuneam şi într-o postare pe Facebook, am fost foarte plăcut surprinsă de amabilitatea şi profesionalismul, de care a dat dovadă personalul din magazinul Secom.

După o serie de  întrebări, în urma cărora s-a stabilit tipul meu de ten, precum  şi particularităţile acestuia, mi-au fost recomandate şi prezentate mai multe opţiuni, din gama de produse fito-dermatocosmetice, potrivite tipului meu. În alegerea produselor, am putut ţine cont şi de preferinţele personale în ceea ce priveşte consistenţa, pentru că am găsit o varietate de produse (uleiuri, creme, loţiuni etc.) potrivite tenului  gras, cu tendinţă acneică.

IMG_3645

IMG_3646

IMG_3647

Iată ce mi-am ales:

  • Life-flo® Argilă de bentonită pentru ten gras 326g;

IMG_3672

  • Life-flo® Ser scualan din măsline 60ml;

IMG_3665-001

  • Life-flo® Balsam de buze cu aromă de mango 7g;

IMG_3670

  • Life-flo® Roll-on cu acid salicilic 2% 7ml.

IMG_3667-001

După cum puteţi vedea în filmuleţul de mai sus, în care va arăt produsele alese, precum şi în fotografiile ce urmează, „cineva” s-a entuziasmat foarte tare în cadrul campaniei #buzzsecom :)). Este vorba de Şurubel, pisicul meu jucăuş, care ţine neapărat să îmi fie asistent de-alungul acestei campanii :).

IMG_3669

Şurubel şi Secom

IMG_3674

Experienţă din magazinul Secom a fost una foarte plăcută, deoarece am avut parte de consiliere, amabilitate şi informaţii complete despre produse, din partea personalului, lucruri care mi se par foarte importante şi de care, din păcate, nu tot timpul avem parte peste tot.

Ca primă impresie despre produse, vă pot spune că acestea mi-au plăcut, deoarece conţin ingrediente naturale, care nu irită pielea şi sunt ideale pentru handcraft (am combinat cu succes argilă de bentonită cu uleiul de scualan, pentru a scapă de senzaţia de piele care strânge, odată ce masca a început să se usuce pe ten). Mai pe larg despre produsele alese, într-o postare viitoare :).

Dacă v-am făcut curioase în privinţa fito-dermatocosmeticelor Life-flo, am pentru voi 10 vouchere de reducere în valoare de 25 lei, precum şi 10 cataloage cu produse. Tot ce trebuie să faceţi pentru a intra în posesia unui voucher şi a unui catalog, este să îmi scrieţi un mail (gabriela.lukats@gmail.com) cu datele personale sau să mă contactaţi printr-un mesaj privat pe pagină de Facebook a blogului.

IMG_3678

IMG_3681

***

Asta a fost tot pentru azi! Dacă aveţi întrebări, nelămuriri sau păreri, le aştept pe toate mai jos, în căsuţa de comentarii.

Aveţi grijă de voi,

Iulia.

images

12 gânduri despre &8222;Şurubel şi Secom®&8221;

  1. Teodora martie 15, 2016 / 10:41 am

    Adorabil este Surubel! Sunt curioasa sa vad ce parere ai despre produsele lor si daca ti se pare ca merita investitia.

    Apreciat de 1 persoană

    • iuliascorner martie 15, 2016 / 10:45 am

      Inca le testez, deocamdata mi-au placut, insa nu vreau sa ma exprim pana nu am o parere clara. Cat despre Surubel, nu pot sa nu il ador si eu :))

      Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu