Review: Life-flo® Balsam de buze Lysine Lip Therape

pizap.com14587757593152

După cum vă spuneam săptămâna trecută, am fost selectată să testez produsele fito-dermatocosmetice Life-flo® de la Secom Romania, în cadrul campaniei  BUZZStore, iar primul produs despre care vreau să vă vorbesc este Life-flo® Balsam de buze Lysine Lip Therape.

IMG_3710

În cele două săptămâni, de când am acest produs, pot spune că l-am folosit aproape exclusiv pentru hidratarea şi îngrijirea buzelor, de aceea consider că este momentul ideal să vă spun părerea mea despre acest balsam de buze.

  • Ce spun ei:

Lysine Lip Therape Balm protejeaza pielea buzelor de acţiunea nocivă a factorilor de mediu şi a radicalilor liberi. Aceasta este extrem de subţire şi are o structură aparte, lipsită de factorii protectori naturali ai epidermei. De aceea, este cu atât mai expusă la acţiunea factorilor de mediu care îi cauzează deshidratarea şi crăparea în mod uzual. Prin ingredientele sale active, Lysine Lip Therape Balm împiedică uscarea şi crăparea pielii delicate a buzelor şi acţionează ca o barieră împotriva microorganismelor ce o pot afecta.

Lysine Lip Therape Balm calmează rapid pielea şi stimulează procesele reparatorii la nivelul acesteia, susţinute de efectul hidratant, antioxidant şi protector. Produsul nu conţine parabeni.

IMG_3707

  • Ingrediente active:

Lizină, ulei de cocos, ulei de măsline, ulei de jojoba, ulei de şofrănel, ulei de ricin, ceară de carnauba.

  • Compoziţie:

Glyceryl laurate (din sursă organică), Lysine HCI, Zinc Oxide, Tocopherol (Vitamina E), Ulei din nuca de cocos (din sursă organică), Ceară de albine (din sursă organică), Ulei de Ricin (din sursă organică), Ulei de Şofrănel (din sursă organică), Maslin (din sursă organică), Ulei de jojoba (din sursă organică), ceară, parfum, apă, Sorbitan Oleate, Caprylic. Capric Triglyceride, Polyhydroxystearic acid, Isostearic Acid, Componente bioactive – acizi graşi (linoleic, ricinoleic), compuşi fenolici (inclusiv derivaţi serotoninici), fitosteroli.

  • Indicaţii de utilizare: 

Se aplică pe buze, la nevoie. 

  • Ce spun eu:

Balsamul de buze vine într-un ambalaj de plastic, transparent, astfel încât să poţi vedea cantitatea de produs care mai este în recipient, cu sistem de dozare retractabil, uşor de folosit şi igienic.

IMG_3708

Textura este cremoasă, lejeră, nu se simte unsuros sau lipicios, menţine buzele hidratate până la 2-3 ore, fără a necesita o reaplicare. Buzele mele nu prezintă probleme majore în general, deoarece folosesc excesiv destul de des balsam de buze şi odată pe săptămână un exfoliant delicat din ingrediente naturale (zahăr+miere). Cu toate acestea, şi buzele mele suferă în momentul în care port un ruj mat o zi întreagă, devenind uscate şi uşor crăpate. Acest balsam mi-a readus buzele într-o stare perfectă, după doar o zi de folosire repetată, astfel încât îl recomand şi pentru probleme mai severe. Ca orice produs cosmetic, necesită folosire constantă, pentru rezultate optime.

IMG_3709

Balsamul are un miros natural de mango, plăcut, nu foarte puternic, care pe mine personal mă încântă foarte tare. Poate fi folosit cu succes în pregătirea buzelor pentru machiaj.

IMG_3711

  • Preţ: 38 lei.
  • Cantitate: 7g.

Balsamul de buze Life-flo® Lysine Lip Therape poate fi găsit în magazinele Secom România (lista magazinelor Secom România este disponibilă pe http://www.secom.ro).

IMG_3705

***

Asta a fost tot pentru azi! Dacă aveţi întrebări, nelămuriri sau păreri legate de acest produs, le puteţi lăsa mai jos, în căsuţa de comentarii.

Aveţi grijă de voi,

Iulia.

images

15 gânduri despre &8222;Review: Life-flo® Balsam de buze Lysine Lip Therape&8221;

    • iuliascorner martie 24, 2016 / 8:31 am

      Pentru mine functioneaza bine si folosit ziua, dar stiu ca eu sunt cam obsedata de balsamul de buze, deci nu se pune :)).Te pup!

      Apreciat de 1 persoană

      • annie's beauty... martie 25, 2016 / 8:18 am

        haha! si eu trec prin astfel de perioade! am avut momente cand, fara vreun motiv anume, mi-am folosit Baume de Rose-ul de la By Terry pe post de ruj! asa ca sigur ca se pune! eu, cel putin, te inteleg! 😉 😀 xx

        Apreciat de 1 persoană

  1. Teodora martie 24, 2016 / 9:08 am

    Singurul balsam de buze care ma multumeste este cel de la Eucerin, dar tot timpul incerc chestii noi, in speranta ca sunt eficiente. Cu adevarat efficient ar fi sa nu mai imi musc buzele, dar eu tot balsam caut :)))

    Apreciat de 1 persoană

    • iuliascorner martie 24, 2016 / 9:21 am

      Il am si eu pe cel de la Eucerin si sa stii ca acesta este foarte asemanator, doar ca miroase mai frumos :). Si eu imi muscam buzele, dar de cativa ani sunt tot timpul data pe buze cu balsam sau ceva, si atunci nu mai este tentant :)).Te pup :*

      Apreciat de 1 persoană

  2. Alexandra Paun martie 24, 2016 / 9:13 am

    Si eu am ales balsamul de buze si dintre tot ce am ales imi place maxim !! 🙂
    Este foarte bun si nu se compara cu niciun balsam de buze incercat de mine. Ma bucur ca impartasim parerea despre aceasta mica minune . Te pup :-*
    XoXo
    Alexa from mymakeupgame

    Apreciat de 1 persoană

    • iuliascorner martie 24, 2016 / 9:23 am

      Da, chiar este un balsam foarte bun :). Sunt curioasa si de parerea ta despre produse!

      Apreciază

Lasă un comentariu