Review: Life-flo® Ser cu scualan, cu extract de măsline

pizap.com14594574622201

Cel de-al treilea produs din seria review-urilor Secom este Life-flo® Ser cu scualan, cu extract de măsline. Cu toate că am tenul gras, pielea mea are nevoie de hidratare, iar motivele pentru care am ales acest produs le veţi afla din articolul de mai jos.

IMG_3776

  • Ce spun ei:

Scualanul reprezintă forma stabilă a scualenului, substanţă de bază din compoziţia sebumului, secretată de glandele sebacee pentru a proteja şi hidrata suprafaţa pielii. De stabilitatea şi integritatea sebumului depinde îndeplinirea cu succes a celor două funcţii, protecţie şi hidratare, precum şi absorbţia optimă a formulelor de îngrijire a pielii.

Ingrediente active: scualan.

  • Compoziţie:

Scualan (extract standardizat din ulei de măsline) 99.5%, vitamina E 0.5%.

  • Indicaţii de utilizare:

Ca ser pentru ten şi corp se aplică pe pielea curată şi uscată şi se masează până la absorbţia completă. Este recomandat pentru zona delicată a ochilor, de aceea se poate aplica o cantitate suplimentară pentru hidratarea optimă a acestei zone.

Pentru rezultate optime se recomandă utilizarea imediat după duş, când capacitatea de absorbţie a pielii este maximă.

Pentru îngrijirea părului se aplică pe scalp şi pe vârfuri. Se poate aplica pe părul umed sau uscat şi se lasă să acţioneze aproximativ o oră. Este necesară clătirea şi samponarea din abundenţă la finalul tratamentului. Ca mască de păr poate fi utilizat o dată pe săptămână.

Pe unghii şi cuticule se aplică o cantitate moderată după ce zonele au fost curăţate şi uscate în prealabil.

Se poate utiliza ca atare sau împreună cu alte uleiuri, unturi sau pudre de argilă, pentru obţinerea formulelor personalizate de îngrijire şi înfrumuseţare: creme, măşti, loţiuni, uleiuri de corp sau de masaj.

IMG_3778

  • Recomandări:

Recomandat pentru toate tipurile de ten şi pentru toate vârstele.

  • Ce spun eu:

Produsul vine într-un ambalaj din sticlă transparent, într-o nuanţă superbă de mov (culoarea mea preferată 🙂 ), are un sistem de dozare cu pipetă, care îl face foarte uşor de aplicat în cantitatea potrivită. Textura este uleioasă (logic), dar cu toate acestea dacă este aplicat pe ten printr-un masaj uşor, nu rămâne unsuros pe piele. Eu îl folosesc seară în locul cremei, atât pe faţă, cât şi în zona ochilor, iar dimineaţă mă trezesc cu tenul luminos şi hidratat.

IMG_3779

Folosirea regulată a acestui ulei, reglează producerea de sebum şi uşurează acţiunea altor produse pe care le aplic pe ten. Are un miros plăcut, natural, care nu deranjează şi intră rapid în ten, dacă este uşor masat. Funcţionează mai bine dacă înaintea aplicării, este încălzit uşor între degete.

Acest produs este multifuncţional, poate fi folosit atât pe ten, cât şi pe corp, iar în articolul de mâine va voi prezenţa o altă modalitate în care îmi place să îl folosesc.

  • Preţ: 108 lei.
  • Cantitate: 60 ml.

Life-flo® Ser cu scualan, cu extract de măsline poate fi găsit în magazinele Secom România (lista magazinelor Secom România este disponibilă pe http://www.secom.ro).

IMG_3802

***

Asta a fost tot pentru azi! Dacă aveţi întrebări, nelămuriri sau păreri legate de acest produs, le puteţi lăsa mai jos, în căsuţa de comentarii. Ne vedem mâine cu review-ul ultimului produs din seria #buzzsecom.

Aveţi grijă de voi,

Iulia.

images

Review-urile anterioare din seria Secom:

Life-flo® Balsam de buze Lysine Lip Therape

Life-flo® Roll-on cu acid salicilic 2%

11 gânduri despre &8222;Review: Life-flo® Ser cu scualan, cu extract de măsline&8221;

  1. Alexandra aprilie 7, 2016 / 7:04 am

    Eu folosesc uleiul de avocado, dar tare ma tenteaza si acesta…E cam scumput, dar presupun ca te tine mult deoarece folosesti o cantitate mica, nu?

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu