Review: Fixator de machiaj Melkior

Anul acesta am primit de la Melkior acest fixator de machiaj, cu ocazia zilei mele de naştere, şi pentru că am avut timp berechet să îmi formez o părere despre acest produs, azi vreau să vă prezint impresiile mele despre el.

IMG_4284

Ce spun ei:

Un fixator care creşte rezistenţa machiajului, timp în care asigură o senzaţie imediată de bine şi prospeţime. Păstrează machiajul impecabil pe tot parcursul zilei. Confort. Hidratare.

Ingrediente:

Aqua, Butlyene Glycol, Glycerin, Sucrose, Ethylhexylglycerin, Biosaccharide Gum-4, Phenoxyethanol, Silica, Tetrasodium Edta, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Sodium Hydroxide, Chlorphenesin.

IMG_4288

Indicaţii de utilizare:

Aplicat la finalul rutinei zilnice de machiaj, fixatorul asigură hidratare continuă şi confort. Pulverizaţi la finalul machiajului (la o distanţă de minim 30 cm de faţă), pentru a menţine machiajul intact pe tot parcursul zilei sau pentru a îl reîmprospăta.

IMG_4290

Ce spun eu:

Din punctul meu de vedere, un spray de fixare al machiajului, nu poate face minuni în ceea ce priveşte rezistenţa machiajului, însă poate ajuta la îmbunătăţirea acestuia, prin reducerea aspectului pudrat. Persoanele cu acest tip de ten mă vor înţelege când spun că, un poţi realiza un machiaj decent pe tenul gras, fără să setezi fondul de ten cu pudră. Fixatorul de machiaj de la Melkior face treaba cea mai bună la acest capitol: reduce aspectul ‘cakey’, chiar dacă folosesc pudră pe toată faţă.

Pot să spun că am observat şi o sporire a rezistenţei machiajului, chiar dacă nu pe o perioadă mai lungă de 10 ore, deoarece nu am purtat machiaj în continuu mai mult timp de atât (lucru, care nu este nici recomandat, de altfel).

IMG_4286

Produsul vine într-un recipient de plastic transparent de 100 de ml, lucru care îţi permite să vezi cantitatea de produs rămasă, iar modul de dozare este sub formă de spraySe aplică la finalul machiajului, sau pe parcurs, pentru reîmprospătarea lui, de la o distanţă de 30 de cm de faţă, sub formă de T. Produsul trebuie agitat înainte de aplicare.

Nu mi-a iritat tenul, având o formulă blândă şi nu am simţit nici un disconfort pe durata folosirii acestui produs, din contră, în zilele călduroase mi-a conferit o senzaţie reconfortantă şi răcoritoare.

Per total, este un produs bun şi eficient, care are un preţ accesibil şi poate fi folosit pe toate tipurile de ten. Îl recomand cu drag :)!

Preţ: 49.90 lei.

Cantitate: 100ml.

IMG_4287

Spray-ul de fixare al machiajului de la Melkior, poate fi găsit în magazinele fizice Melkior sau online, aici.

***

Asta a fost tot pentru azi! Aştept să îmi spuneţi în căsuţa de comentarii dacă aţi folosit acest produs până acum, sau un produs similar, şi dacă da, cum vi s-a părut :)? Ajută la rezistenţa machiajului, în cazul vostru?

Aveţi grijă de voi,
Iulia.

wp-1463747430311.png

9 gânduri despre &8222;Review: Fixator de machiaj Melkior&8221;

  1. Miss R august 24, 2016 / 11:24 pm

    Sunt doar curioasa: de unde stiu cei de la Melkior cand este ziua unui client? Nu tin minte sa fi bagat data de nastere cand mi-am facut contul..

    Apreciat de 1 persoană

  2. Teodora august 25, 2016 / 8:05 am

    Eu il pe cel de la Urban Decay si imi place. Avand tenul uscat, nu pot sa spun ca e un produs esential pentru mine si nici nu il utilizez atat de des, dar a fost foarte util pentru locatiile unde era sauna 😀

    Apreciat de 1 persoană

    • iuliascorner august 25, 2016 / 6:04 pm

      Cel de la UD stiu ca e fain, dar imi cam depaseste bugetul momentan :). Cine stie, poate la un moment dat, o sa il incerc si eu! Pupici, frumusete de fata :*!

      Apreciat de 1 persoană

  3. MMara august 25, 2016 / 10:00 am

    Am încercat de la o prietenă, nu mai țin minte dacă era Farmec, Flormar habar n-am. Ceva cu F. Nu mi-a plăcut deloc. Pulverizatorul lasă să iasă prea mult produs. Miroase prea alcoolic..
    Nu am avut probleme cu tenul de la el dar oricum nu mi-a plăcut.
    Eu îl am pe listă pe cel de la UD ca Teo, sper să pun mâna pe el curând 💖

    Apreciat de 1 persoană

    • iuliascorner august 25, 2016 / 6:07 pm

      Am mai incercat si eu un asemenea produs de la Avon si tot asa, era plin de alcool. In ceea ce il priveste pe cel de la UD, mai are de asteptat, pana ii vine randul :D. Te pup 💙!

      Apreciază

Lasă un comentariu