Review: Soluţia micelară bifazică Garnier

După cum vă spuneam şi în postarea anterioară, Soluţia micelară bifazică de la Garnier, este descoperirea sfârşitului de an pentru mine, în materie de produse cosmetice.

Deoarece este un produs, care îmi place atât de mult, m-am gândit să vă povestesc mai pe îndelete depre el în postarea de azi.

img_4811

Prima oară, am auzit despre Soluţia micelară bifazică de la Garnier, la super-simpatica Iguanitza, care îl cumpărase din Germania, iar în momentul în care a apărut şi la noi am fost tare curioasă să îl încerc şi eu, deoarece apa micelară de la Garnier (cea roz), oricum se află printre preferatele mele.
Dacă ar trebui să descriu într-un singur cuvânt produsul, acesta ar fi GENIAL :)!
Fiind un produs bifazic, care are ulei de argan în compoziţie, demachiază blând şi eficient orice machiaj, fără să irite tenul sau să cauzeze alte neplăceri. Dizolvă chiar şi machiajul waterproof. Nu obişnuiesc să folosesc produse rezistente la apă în machiajul de zi cu zi, însă de dragul experimentului, am folosit soluţia micelară bifazică Garnier şi cu acest tip de machiaj, iar rezultatul a fost excepţional.
img_4808
Are un miros foarte plăcut, care îmi place la nebunie şi care nu este puternic sau deranjant. Nu lasă peliculă uleioasă pe ten după folosire şi nu îngraşă tenul, nici măcar când vorbim de un ten mixt spre gras, cum este şi în cazul meu. Produsul trebuie agitat înainte de folosire, ca uleiul şi apa să se amestece, după care se aplică pe o dischetă demachiantă. Mie îmi place să las machiajul să se dizolve, pentru a fi mai uşor de îndepărtat, astfel încât las discheta cu soluţia micelară bifazică să acţioneze pe zona pe care doresc să o demachiez. Continui cu mişcări circulare, însă fără să frec, iar machiajul se îndepărtează extrem de simplu.
img_4805
Uleiul şi apa din soluţia micelară se separă destul de repede, deci produsul trebuie agitat la fiecare aplicare.
Produsul vine într-un recipient de plastic, cu un sistem de dozare foarte util şi are o cantitate de 400 ml, care este suficientă pentru 200 de utilizări. Costă aproximativ 25 lei şi se găseşte în hypermarket-uri, supermarket-uri, precum şi în farmacii. Este un produs foarte eficient, pe care vă recomand să îl încercati neapărat, dacă aveţi ocazia.
img_4812
***
Asta a fost tot pentru azi! Aştept să îmi spuneţi în căsuţa de comentarii, voi ce produse folosiţi pentru demachierea zilnică?

 

Aveţi grijă de voi,

Iulia.

wp-1463747430311.png

13 gânduri despre &8222;Review: Soluţia micelară bifazică Garnier&8221;

  1. AdelaE decembrie 22, 2016 / 9:50 am

    Da, si mie imi place mult! Doar mirosul ma deranjeaza dar doar foarte putin. Momentan m-am intors la sticluta roz de la Garnier dar sigur il voi recumpara! Pupici!

    Apreciat de 1 persoană

    • iuliascorner decembrie 22, 2016 / 11:07 pm

      Mie imi place mai mult decat cea roz, tocmai din cauza mirosului :). Pupici, draga mea!

      Apreciază

  2. MMara decembrie 24, 2016 / 3:52 am

    Ah și pe mine mă deranjează mirosul. Cel puțin la primele folosiri, până s-a mai evaporat, mă usturau ochii. În plus lasă și film gras, nu e ca si cum te-ai demachia cu apă micelară normală. Nu știu de ce în majoritatea review-urilor se spune că nu lasă film gras:))) îmi vine să fac un video doar ca să arăt că lasă 😂😂😂 Am înnebunit. În rest e ok..dar nu mai simt nevoia să o cumpăr din nou. Un pas în plus degeaba. Mă bucur că te împaci așa bine cu ea, rel dintre noi a fost okey-ish, nu f waw :))

    Apreciat de 1 persoană

    • iuliascorner decembrie 24, 2016 / 9:08 am

      Cred ca e ceva in neregula cu mine, pentru ca eu ador mirosul :)))! Cat despre pelicula uleioasa, la mine nu e cazul. Cred ca depinde de fiecare tip de ten. Craciun fericit, alaturi de cei dragi :*!

      Apreciat de 1 persoană

  3. loredanamanciu decembrie 30, 2016 / 9:11 am

    Am primit o micelara de la Yves Rocher – am facut un schimb cu o bloggerita – si din aceasta cauza nu am reusit sa cumpar aceasta micelara. Dar ii vine randul si ei! 😀

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu