Best of 2016: Make-up

La mulţi ani :)! Sper că aţi avut un început de an nemaipomenit şi că aveţi multe planuri pentru 2017, care să vă bucure inima! Anul 2016 a fost plin de descoperiri uimitoare pentru mine în materie de machiaj, aşa că nu puteam să închei anul fără să le trec în revistă pe cele mai intens folosite. Şi pentru că am destul de multe produse, despre care aş vrea să vă spun câteva cuvinte, cred că ar fi cazul să începem :)!

img_4902

Fond de ten The One Illuskin Oriflame în nuanţa Nude Pink

V-am vorbit despre acest fond de ten şi în ultimul articol cu preferate, şi în continuare sunt o mare fană a acestui produs. Este fondul de ten perfect pentru folosire zilnică, este lejer, nu încarcă tenul şi, în plus, are şi un preţ foarte bun.

img_4889

Pudra compactă Max Factor Creme Puff în nuanţa Translucent

Când vine vorba de setarea machiajului feţei şi a zonei de sub ochi, prefer pudrele compacte în nuanţe transparente, pentru a nu schimba culoarea produselor folosite anterior. În plus, folosirea unei pudre compacte, presupune mai puţin ‘mess’, decât folosirea unei pudre pulbere, din punctul meu de vedere. Acestea fiind zise, trebuie să vă spun, că acest produs de la Max Factor îndeplineşte cu succes toate cerinţele mai sus enumerate, şi îmi păstrează tenul mat pe parcursul zilei.

img_4887

Corectorul Nyx Above and Beyond în nuanţa Fair

Cred că este cel mai bun corector, din câte am încercat până acum, deoarece reuşeşte să ascundă orice urmă a cearcănelor de sub ochi. Eu am ales o nuanţă mai deschisă, tocmai pentru a putea obţine un efect de iluminare în această zonă, astfel încât să par mai fresh şi mai odihnită, chiar şi în zilele în care nu am apucat să dorm suficient.

img_4904

Setting Brush Real Techniques

2016 a fost primul an în care am avut contact cu pensulele RT, şi vă spun cu mâna pe inimă, că merită fiecare bănuţ. Setting brush este o pensulă, pe care o folosesc pentru setarea zonei de sub ochi şi este perfectă în acest scop. Are perii foarte fini şi moi, şi aplică doar atâta produs cât este necesar, fără a încarcă zona.

img_4892

Fard de obraz IDC Color

Fardul de obraz are o nuanţă superbă de somon cu uşoare irizaţii aurii, care se potriveşte oricărui machiaj şi a fost cel după care am întins mâna cel mai des pe parcursul anului. Nu este foarte pigmentat, ceea ce îl face perfect pentru a fi purtat în machiajul de zi cu zi, dar este şi ‘buildable’, dacă îmi doresc ceva mai multă culoare în obraji. V-am scris despre el, aici.

img_4890-001img_4891

Iluminatorul Mary Lou-Manizer de la The Balm

Acest este un produs, care cred că nu mai are nevoie de nici o prezentare. Îl folosesc deja de ani de zile şi nici nu cred că voi renunţa la el în viitorul apropiat, pentru că încă nu am găsit ceva care să îl detroneze. Nuanţa este cea a şampaniei, cu irizaţii fine, care strălucesc foarte frumos în prezenţa luminii. Îl ador!

img_4883img_4882

Paleta de farduri Nude Tude de la The Balm

O altă preferată consacrată de la The Balm, este paleta Nude Tude, datorită nuanţelor pământii, pe care le conţine. Fardurile sunt pigmentate, uşor de aplicat şi de difuzat, maiales în zilele în care timpul nu îmi permite să realizez machiaje elaborate. Holy-grail product, dacă e să mă întrebaţi pe mine.

img_4860img_4858

Fardurile de pleoape mono Melkior

Fardurile Melkior, au fost şi ele intens folosite în anul ce a trecut. Culorile sunt foarte frumoase, pigmentate, gramajul generos şi preţul unul accesibil, pentru nişte produse de asemenea calitate. V-am povestit mai multe aici, aşa că nu are rost să mă repet.

img_4864

Mascara Oriflame The One 5în1 Wonderlash

Vă spuneam în postările anterioare cât de impresionată sunt de această mascara de la Oriflame. Ei bine, părerea mea a rămas neschimbată şi vă recomand cu drag acest produs, pentru că sunt convinsă că nu veţi regreta, dacă îl încercaţi. Separă frumos genele, oferindu-le în acelaşi timp volum şi alungire. Ce altceva ţi-ai mai putea dori de la o mascara?

img_4872

Kit de sprâncene Barry M în nuanţa light to medium

Am folosit exclusiv acest kit pentru conturarea sprâncenelor, de când a apărut în colecţia mea. Este uşor de purtat în geantă, şi conţine tot ce este necesar pentru nişte sprâncene perfecte. Fardul în sine are un uşor subton gri, lucru ce îmi place foarte mult, deoarece majoritatea produselor de sprâncene pe care le-am încercat în trecut aveau tentă roşiatică. Recomand cu căldură!

img_4880

Mascara pentru sprâncene Maybelline Browdrama în nuanţa Dark Blond

Pe lângă kit-ul de la Barry M, am folosit Browdrama de la Maybelline pentru a-mi seta sprâncenele. Este un produs excelent pentru asta, are un preţ bun şi îmi păstrează sprâncenele intacte intreagă zi.

img_4878

Rujurile Melkior

Am vorbit des despre rujurile Melkior în 2016, tocmai pentru că îmi plac foarte mult, aşa că nu o să vă plictisesc din nou spunându-vă cât sunt de minunate, însă dacă doriţi să ştiţi mai multe, puteţi citi pe îndelete despre ele, în articolul de aici.

img_4871

Rujurile lichide mate Nyx Lingerie în nuanţele Exotic şi Lace Detail

Alături de Melkior, Nyx este revelaţia anului 2016 în materie de makeup, din punctul meu de vedere. Ador rujurile Nyx Lingerie şi mi-aş dori să am toate nuanţele în colecţie. Culorile sunt neutre, intense, rezistente şi chiar dacă vorbim de rujuri lichide mate, acestea nu usucă excesiv buzele, mai ales dacă sunt hidratate corespunzător anterior aplicării. Acum pot să înţeleg ‘hype’-ul, în ceea ce priveşte aceste produse, pentru că într-adevăr sunt extraordinare.

img_4869

Fixator de machiaj Melkior

Este produsul în care am încredere, că machiajul meu rămâne intact pe tot parcursul zilei, indiferente de anotimp. Este unul din produsele, pe care le voi recumpăra, cu siguranţă. Am scris detaliat despre el, aici.

img_4888

***

Cam acestea au fost, pentru mine, cele mai iubite produse de make-up în anul 2016. În curând vă voi vorbi şi despre preferatele mele în materie de produse cosmetice şi de îngrijire, precum şi despre câteva lucruri random.

img_4895Behind the scenes 🙂

Care au fost preferatele voastre în materie de machiaj în 2016? Aştept curioasă răspunsurile voastre în căsuţa de comentarii! Poate îmi daţi idei de noi achiziţii :).

Aveţi grijă de voi,
Iulia.

wp-1463747430311.png

6 gânduri despre &8222;Best of 2016: Make-up&8221;

    • iuliascorner ianuarie 21, 2017 / 6:02 pm

      Sunt niste produse foarte bune, avand in vedere pretul mic. Sa ne spui daca le incerci, eu zic ca merita :)! Pupici!

      Apreciază

Lasă un comentariu