Best of 2016: Random

Ştiu că nu mai exista nimeni pe planetă atât de întârziat ca mine, cu acest gen de postare, însă nu puteam să nu vă vorbesc despre aceste câteva produse, deoarece chiar sunt minunate :). Mai bine mai târziu, decât niciodată, nu? Articolul de azi este partea a treia şi totodată ultima din seria #bestof2016, primele două articolele le puteţi citi aici şi aici. Din păcate timpul nu mi-a permis să revin cu această postare la momentul în care îmi propusesem iniţial, însă sper să fie cu iertare şi să descoperiţi lucruri utile pe parcursul articolului.

befunky-collage

Fără să o mai lungesc, voi începe prin a vă povesti despre două unelte de coafare minunate, care mi-au uşurat existenţa pe parcursul anului, ajutându-mă să am părul aranjat într-un timp foarte scurt.

Primul dintre ele este faimosul Babyliss Curl Secret. Dacă aveţi acest aparat acasă sau dacă aţi avut ocazia să îl încercaţi, mă veţi înţelege când spun că este pur şi simplu genial. Obţii cu el bucle mai strânse sau mai lejere, în funcţie de preferinţe, în doar câteva minute, fără a depune prea mult efort. Are 2 trepte de temperatură (210°C şi 230°C) şi 3 trepte de durată a încălzirii (8, 10 şi 12 secunde) cu semnal sonor, iar prin setarea acestora se pot creea diferite tipuri de bucle. Aparatul funcţionează automat, are înveliş ceramic şi un cablu rotativ de 6m. Nu am decât cuvinte de laudă la adresa lui şi îl recomand cu căldură.

img_4991img_4992

Al doilea aparat despre care vreau să vă vorbesc, este o placă de îndreptat părul de la Remington, Silk Wide Straightener. Din nou, vorbim despre un aparat performant, care îndreaptă părul în câteva minute, conferindu-i un luciu frumos. Faptul că plăcile aparatului sunt mai late, mă ajută să economisesc timp şi să îndrept o bucată mai mare de păr, dintr-o singură mişcare. Sunt foarte mulţumită de rezultatele obţinute prin folosirea lui, de fiecare dată.

img_4994img_4998

Rămânem în zona părului şi în cele ce urmează, cu alte două produse, care îmi plac foarte mult şi mă ajută în îngrijirea părului. Este vorba de peria Tangle Teezer şi elasticele de păr InvisiBobble.

Folosesc peria Tangle Tezzer de câţiva ani buni şi sunt mai mult decât încântată de ea. Este cea mai bună şi cea mai potrivită perie pentru părul meu subţire şi fin, din tot ce am încercat până acum. Mă ajută să îl descâlcesc rapid şi nu rupe firele de păr. Recent mi-am cumpărat şi varianta mai mică pentru geantă şi nu am de gând să renunţ la ele în viitorul apropiat.

img_5004img_5005img_5008

În completarea periei Tangle Teezer vin şi elasticele de păr InvisiBobble. Am avut şi copia acestora de la H&M, dar din punctul meu de vedere acelea nici nu se compară cu cele originale. Elasticele InvisiBobble sunt confecţionate dintr-un plastic mai moale, care este blând cu părul, nu rupe firele şi nu lasă urme. Rezistă foarte mult timp şi merită din plin fiecare bănuţ. Preferatele mele, sunt cele transparente, pentru că sunt mai discrete. Singurele InvisiBobble, care s-au deteriorat, au fost cele pe care a reuşit să le roadă Şurubel (pisicul din dotare, pentru cine nu îl cunoaşte ), şi sunt convinsă că dacă nu punea el lăbuţa pe ele mă ţineau mult şi bine :)). Le recomand!

img_5023img_5024

Închei cu produsele legate de păr şi vă arăt în continuare cel mai purtat accesoriu din anul 2016: Rucsacul Meli Melo. Efectiv l-am purtat abuziv pe tot parcursul anului şi nici acum nu am renunţat la el, doar ocazional port altceva. Mi se pare extrem de drăguţ, girly, uşor de asortat şi foarte încăpător. #obsessed

img_4986img_4989

Spre final aş vrea să vă fac câteva recomandări de lectură, în cazul în care nu aţi citit deja ce urmează să menţionez. Este vorba despre câteva cărţi uşurele de parcurs, dar simpatice şi interesante în acelaşi timp. Eu am ales să le citesc în limba engleză, pentru că îmi place să citesc cărţile în varainta originală, dacă este posibil şi cunosc limba, aşa mă asigur că ele îşi păstrează esenţa, însă voi puteţi alege să citiţi ce varianta vă face plăcere.

Prima recomandare este #Girlboss, scrisă de Sophia Amoruso, proprietara celebrei firme Nasty Gal. Cartea este o autobiografie, bine scrisă şi structurată, foarte contemporană, în care multe dintre noi se pot regăsi într-o oarecare măsură. Sunt convinsă că aţi mai auzit vorbindu-se despre această carte în online, iar părerile pozitive sunt fondate din punctul meu de vedere, fiind o lectură drăguţă şi interesantă.

img_5002

Cea de-a două recomandare pe care vreau să v-o fac este seria de cărţi Girl Online, scrisă de celebra vloggeriţă şi bloggeriţă, originară din UK, Zoe Sugg, mai bine cunoscută de către public drept Zoella. Cărţile descriu o poveste de dragoste drăguţă, adolescentină, în diferite etape, în stilul caracteristic al Zoellei. De asemenea, dacă o urmăriţi pe Youtube sau pe alte platforme, veţi regăsi în cărţi mai multe elemente familiare din viaţa ei obişnuită. Cărţile se citesc uşor şi au puterea de a te transpune în febra întâmplărilor, lucru ce mi se pare esenţial pentru scrierile de genul.

img_4999-001

***

Acestea au fost lucrurile despre care am ţinut neapărat să vă vorbesc în articolul de azi. Sper că v-am stârnit curiozitatea, în ceea ce le priveşte. Vă rog să îmi spuneţi dacă aţi încercat/ folosit/ citit ceva din cele menţionate, mi-ar plăcea să ştiu şi părerile voastre :)!

Să aveţi o săptămâna frumoasă!

Aveţi grijă de voi,

Iulia.

wp-1463747430311.png

 

6 gânduri despre &8222;Best of 2016: Random&8221;

  1. AdelaE februarie 22, 2017 / 10:27 am

    Ah, ce misto ca placa e mai lata si poti sa iti indrepti parul. Misto preferate ai tu! Better late than never. Pupici!

    Apreciat de 1 persoană

  2. loredanamanciu februarie 23, 2017 / 1:17 pm

    Ondulatorul este un instrument super cool! Desi imi mai prind parul in el, pentru ca nu am mereu rabdare si trebuie sa iau suvite mai mici, face o treaba super buna!

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu