Despre rujurile lichide Stay Matte de la Rimmel London

În ultima perioadă am descoperit câteva nuanţe faine de rujuri de toamnă, şi azi m-am gândit să vă povestesc puţin mai pe îndelete despre ele. Rujurile au devenit în ultimii ani produsele mele preferate în materie de make-up, pentru că au puterea de a transforma radical orice look, iar în ultimele luni se pare că am dezvoltat şi o mică (sau mai mare :)) ) obsesie, iar colecţia mea de rujuri creşte de la o lună la alta văzând cu ochii (ceea ce ştiu că nu este neapărat un lucru bun, but oh well, I can’t help my self 🙂 ).

IMG_5721

Vedetele articolului de azi sunt rujurile lichide mate de la Rimmel London, din gama Stay Matte. Am folosit şi alte produse de makeup din această gamă, care mi-au plăcut foarte mult, de aceea nu am stat prea mult pe gânduri până să ajung să încerc şi rujurile, şi bine am făcut :). Gama conţine 7 nuanţe de ruj, dintre care eu am în colecţie 4, care consider că mi se portivesc.

IMG_5743

Ca şi generalităţi, pot spune că rujurile au o textură foarte uşoară, care aproape nu se simte pe buze şi nici nu le usucă exagerat, ca în cazul altor rujuri mate, mai ales dacă au fost aplicate corespunzător (aici mă refer la hidratarea buzelor în prealabil). Sunt uşor de purtat, rezistă undeva la 5-6 ore, timp în care poţi să îţi desfăşori activităţile normale (să vorbeşti, să mănânci sau să bei) fără griji, deoarece nu te vei trezi că nu mai ai ruj pe buze, sau că acesta a dispărut în mod inestetic. Buzele rămân pătate, chiar şi după ce dispare rujul, în cazul nuanţelor mai închise, iar cele mai deschise se estompează frumos. La nuanţele mai închise trebuie insistat puţin pentru o aplicare uniformă, însă este de înţeles pentru nişte culori atât de intense. Rujurile se aplică foarte uşor, chiar şi fără creion de buze, forma alungită a aplicatorului asigurând precizie, pentru un contur desăvârşit.

IMG_5726

IMG_5754

Midnight

Este cea mai închisă nuanţă din colecţie: un mov rece, foarte frumos, perfect pentru sezonul rece.

IMG_5740IMG_5741

Fire starter

Este un roşu superb, intens, feminin, care are şi un nume foarte bine ales, dacă este să mă întrebaţi pe mine.

IMG_5731IMG_5732

Pink Blink

Este un nude-rozaliu, care cred că se potriveşte oricărei nuanţe de ten şi poate fi purtat cu succes de către oricine.

IMG_5738IMG_5739

Be my baby

Un nude-oranj, care cred că se potriveşte la orice tip de machiaj, genul de culoare ‘your lips, but better’.

IMG_5734IMG_5736

Din colecţie vă spuneam că fac parte 7 nuanţe (cel puţin la noi în ţară, în străinătate am văzut că ar fi disponibile mai multe nuanţe), cele 4 de mai sus, respectiv încă 3 culori, care nu au ajuns în colecţia mea din motive de incompatibilitate :):

Blue Iris – un albastru închis, pe care nu l-am achiziţionat, deoarece este o nuanţă mai dificilă, pe care nu cred că aş avea unde să o port.

Plum this snow – o culoare burgundie foarte frumoasă, care nu a ajuns în colecţia mea, deoarece am foarte multe rujuri în nuanţa aceasta.

Rose&Shine – un roz mai închis, o culoare frumoasă, de zi, dar care consider că mie nu mi s-ar potrivi.

rimmel-london-stay-matte-liquid-lip-colour-gloss-de-buze-mat-rezistent-1501599634-4

Cam asta a fost tot pentru azi, sper că v-a fost pe plac postarea. Rămâne să vă povestesc într-un articol viitor, despre încă un ruj mat, pe care l-am descoperit recent şi care, de asemenea, îmi place foarte mult (somebody stop me!) :). Rămâneţi pe aproape!

Voi ce părere aveţi despre rujurile lichide din gama Stay Matte? Le-aţi folosit, v-au plăcut?

IMG_5723

Aveţi grijă de voi,

Iulia.

images

20 de gânduri despre &8222;Despre rujurile lichide Stay Matte de la Rimmel London&8221;

  1. loredanamanciu octombrie 6, 2017 / 12:37 pm

    Pink Blink si Midnight – retinut. Astea imi plac cel mai mult, desi toate nuantele sunt misto! Dar daca ar fi sa aleg 2, pe astea le-as alege. Si nu cred ca mai am nuante ca acestea in colectia mea de rujuri lichide mate.

    Apreciat de 1 persoană

    • iuliascorner octombrie 6, 2017 / 12:22 pm

      Eu m-am oprit la acestea 4 si sunt foarte incantata de alegere :). Sa folosesti sanatoasa 😘!

      Apreciază

  2. Andrea Chitic octombrie 6, 2017 / 4:50 pm

    De când au apărut, am pus ochii pe aceste rujuri mate, mai ales că sunt mare fan tot ce este mat. Numai că am foarte multe rujuri, pe care nu știu când le voi termina și asta m-a făcut să nu le cumpăr. Dar arată atât de bine! 🙂

    Apreciat de 1 persoană

    • iuliascorner octombrie 6, 2017 / 6:34 pm

      Din pacate, pe mine nu m-a oprit faptul ca am prea multe rujuri mate in colectie 😁! te pup!

      Apreciază

  3. Miss R octombrie 6, 2017 / 6:06 pm

    Am si eu nuanta Be my baby ❤ Imi place textura, insa as fi vrut o rezistenta si mai buna. As vrea sa incerc si nuanta de rosu

    Apreciat de 1 persoană

    • iuliascorner octombrie 6, 2017 / 6:29 pm

      Mie mi se par ok ca si rezistenta! Ma gandesc ca daca ar fi si mai rezistente, ar usca foarte tare buzele :). Sa imi spui daca incerci Fire Starter! 😘

      Apreciază

    • iuliascorner octombrie 6, 2017 / 6:37 pm

      Multumesc mult! Au iesit usor strambe swatch-urile, pentru ca sunt cam antitalent, dar ma straduiesc :).
      😘

      Apreciază

  4. Ramona Gheorghe octombrie 7, 2017 / 9:21 am

    Am vazut ca acum se poarta rujuri mate si ca toate firmele au scs diverse game. Am si eu cateva produse, dar culorile de la rimel par foarte interesante si purtabile

    Apreciat de 1 persoană

    • iuliascorner octombrie 7, 2017 / 10:51 am

      De asta plange portofelul meu, ca toate firmele au scos rujuri mate si ei nu ma pot opri din cumparat :))!Da, rujurile de la Rimmel sunt foarte bune ❤

      Apreciază

  5. Andreea Voivozeanu octombrie 7, 2017 / 11:16 am

    Eu tot caut Pink Blink si parca nu il gasesc nicaieri :)) in magazine sunt toate desigilate (am pitici pe creier si nu cumpar cosmetice desigilate) si online a ajuns sa imi fie lene sa dau comanda si sa astept dupa curieri :))

    Apreciat de 1 persoană

    • iuliascorner octombrie 7, 2017 / 10:50 am

      Foarte bine faci sa nu cumperi produse desigilate, si eu sunt atenta la asta. Eu sunt convinsa ca Pink Blink-ul tau sigilat este pus deoparte pentru tine undeva si te asteapta :))!

      Apreciază

  6. Alina octombrie 17, 2017 / 10:35 am

    Imi plac foarte mult rujurile lichide de la Rimmel London, iar acestea sunt unele dintre preferatele mele.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu