Review: Serum antirid concentrat MULTI COLLAGEN de la Elmiplant

Folosesc de câteva luni deja serul antirid multi collagen de la Elmiplant, motiv pentru care m-am gândit că ar fi momentul oportun să vă povestesc câteva lucruri despre acest produs.

IMG_5829

Am început să utilizez produse antirid în rutina de îngrijire de câțiva ani deja, deoarece anul acesta voi împlini 30 de ani, dar mai ales datorită faptului că sunt convinsă că este mult mai ușor să previi, decât să tratezi.

IMG_5833

În primul rând, hai să vedem ce este colagenul și cu ce ne ajută? Colagenul este o proteină, care se găsește în mod natural în structura pielii și este responsabilă, în principal, pentru elasticitatea acestuia. Corpul nostru produce colagen pe tot parcursul vieții, însă nu în aceleași cantități. Odată cu înaintarea în vârstă, producția de colagen scade treptat, astfel încât după 40 de ani vom ajunge aproape sigur la un anumit deficit. În concluzie colagenul ajută la menținerea elasticității pielii și contribuie la capacitatea de regenerare a acestuia.

Serul antirid concentrat Multi Collagen de la Elmiplant este un produs accesibil, atât din punct de vedere al prețului, cât și din punct de vedere al disponibilității, găsindu-se în aproape orice hypermarket sau supermarket, la un preț prietenos de până în 25 lei.

IMG_5847

Motivul pentru care am cumpărat acest ser a fost, în primul rând, lista de ingrediente beneficice pielii, dintre care principalul este colagenul, dar și altele precum acidul hialuronic și uleiul natural de migdale.

Colagenul și acidul hialuronic sunt ingrediente hidratante, care au proprietatea de a reține apa la suprafața pielii, în timp ce uleiul de migdale este și el cunoscut pentru proprietățile sale emoliente și de refacere a țesuturilor pielii.

IMG_5835

Produsul vine într-un ambalaj de sticlă cu pipetă, ideală pentru dozarea optimă și igienică a produsului. Se aplică 3-4 picături din produs dimineața și seara, pe pielea curată, prin mișcări ciculare, atât pe ten, cât și pe decolteu, evitând zona ochilor. Pentru o hidratare mai intensă se folosește înaintea cremei de față.

IMG_5837

Din experiență mea, produsul se absoarbe extrem de repede, iar după primele folosiri am observat că pielea mea a devenit mai netedă și mai luminoasă. Nu pot să spun că am văzut rezultate uimitoare în privința ridurilor de expresie, însă după un timp îndelungat de folosire acestea au devenit mai puțin evidente. În schimb pot să vă spun cu mâna pe inima, că am văzut îmbunătățiri majore în ceea ce privește elasticitatea pielii și a modului în care se aplică produsele de machiaj pe tenul meu. Totul arată mai uniform, mai neted și îmi simt pielea mai fină.

IMG_5838

Singurul minus pe care pot să îl atribui acestui produs este mirosul, care este mult prea intens, din punctul meu de vedere, însă sunt dispusă să trec cu vederea acest lucru, în fața multiplelor beneficii.

În concluzie nu pot decât să recomand acest produs, în special datorită faptului că este portivit oricărui tip de ten, ingredientele pe care le conține fiind benefice chiar și în cazul semnelor lăsate de acnee sau a petelor solare. Sunt conștientă că nici un produs de acest gen nu va face ridurile să dispară, mai ales când vorbim despre ridurile de expresie sau liniile fine din jurul ochilor, însă îmbunătățirea aspectului acestora și creșterea elasicitatii pielii mi se par oricum mici victorii în lupta cu timpul și cu gravitația :).

IMG_5834

Voi ați folosit produse antirid până acum? V-au ajutat în vreun fel?

 Ne revedem curând!

Aveţi grijă de voi,

Iulia.

images

36 de gânduri despre &8222;Review: Serum antirid concentrat MULTI COLLAGEN de la Elmiplant&8221;

  1. Diana ianuarie 22, 2018 / 12:32 pm

    Eu folosesc ceva asemanator de la Cosmetic Plant, foarte fain si acela.

    Apreciat de 1 persoană

    • iuliascorner ianuarie 22, 2018 / 9:54 pm

      Nu mi-a atras atentia produsul de la Cosmetic Plant pana acum :). Are ingrediente ok? Il am in vedere!

      Apreciază

  2. mihaelanistor ianuarie 22, 2018 / 1:19 pm

    Cu trecerea anilor trebuie sa fim mai atente la cremele pe care le folosim, sa alegem ce e potrivit pentru noi.

    Apreciat de 1 persoană

  3. Daniela Oțet ianuarie 22, 2018 / 3:18 pm

    Este pentru prima data când aud despre acest produs. Multumim pentru informatiile oferite!

    Apreciat de 1 persoană

    • iuliascorner ianuarie 22, 2018 / 10:07 pm

      Eu nu am avut aceasta problema, ma gandesc ca depinde si de tipul de ten! Si mie imi plac mult serumurile :).

      Apreciază

    • iuliascorner ianuarie 23, 2018 / 7:17 pm

      Mie imi plac mult, pentru ca intra repede in piele si nu lasa o pelicula grasa :)! Eu zic ca merita sa le acorzi o sansa :). Te pup 😘

      Apreciază

  4. Andraxela ianuarie 23, 2018 / 5:45 pm

    Mama mea folosise un astfel de ser, dar era de la Apivita. Pana acum nu am avut probleme, poate ca nici nu se cuvenea, dar cum iti spusesem si pe FB, zilele trecute parca-parca vedeam primele riduri 😦

    Apreciat de 1 persoană

    • iuliascorner ianuarie 23, 2018 / 7:12 pm

      Eu prefer sa previn, in prima faza, in masura in care tine de mine :). Am si eu riduri de expresie, dar pe acelea nu le sterge nici mama serumurilor :)))! Te pup 😘

      Apreciază

    • iuliascorner ianuarie 23, 2018 / 7:10 pm

      Eu am fost multumita de ce am folosit de la ei, plus ca produsele au preturi prietenoase :)!

      Apreciază

  5. Simona ianuarie 23, 2018 / 8:02 pm

    Ce bine sună acest produs! Îmi place faptul că este la un preț bun și că are în compoziție colagen. Nu am folosit până acum decât un ser de la YR și cred că un produs de acest tip este util.

    Apreciat de 1 persoană

  6. Rokolla ianuarie 23, 2018 / 8:56 pm

    Si eu pun pret pe produsele anti rid. Le folosesc de ceva timp si am sa incerc si acest produs pentru ca-mi place ce promite, ce face si pretul

    Apreciat de 1 persoană

  7. nataliaconstantin9 ianuarie 23, 2018 / 11:16 pm

    Folosesc si eu un produs cu colagen si imi place insa serul nu l-am folosit dar l-am tot vazut si o sa imi cumpar si eu dupa ce termin produsele pe care le am. Foarte feumoase pozele

    Apreciat de 1 persoană

  8. Debora Tentiș ianuarie 27, 2018 / 11:15 am

    Serumul Multi Collagen este preferatul meu! Eu deja termin un flacon și mi-am cumpărat altul. M-am obișnuit cu mirosul și efectul este chiar vizibil. Te pup 😗

    Apreciat de 1 persoană

  9. alexandra octombrie 4, 2018 / 12:58 pm

    Si eu l-am folosit si sunt extrem de multumita . Sper sa se pastrezeaceeasi reteta de fabricatie in timp. Mie chiar mi s-au estompat si ridurile mai adanci. Cele fine le-a sters de tot .

    Apreciat de 1 persoană

  10. Vera februarie 23, 2020 / 11:06 am

    Nu are NICI un efect!
    Este o apa de ploaie

    Apreciază

    • iuliascorner februarie 23, 2020 / 12:49 pm

      Suntem persoane diferite, cu nevoi ale tenului diferite, este normal ca un produs sa nu fie benefic tuturor. Îmi pare rău că ție nu ți s-a potrivit produsul. Duminică frumoasă să ai!

      Apreciază

Lasă un comentariu