#Redescopera frumusetea cu L’oreal Paris Color Riche (RO)

Frumusetea vine din interior si se intretine cu zambete!

color-riche

Tot timpul am fost fascinata de trecut, de femeia din alte timpuri, de ce se purta si cu ce se machiau. Astfel ca mi se intampla foarte des, sa o iau pe mama la intrebari despre acest subiect. In una din aceste ocazii, mama mi-a povestit, ce folosea ea, in tinerete, in materie de machiaj: fard de pleoape, rimel, pudra si ruj. Woow, destul de multe, nu :)? In ultimii ani, mama nu prea a mai folosit produse de machiaj, motiv pentru care cateodata m-am intrebat de unde toata pasiunea asta a mea pentru make-up? Si atunci am aflat raspunsul: in tinerete, si mama la randul ei, a fost pasionata de machiaj si nu pleca nicaieri fara sa poarte macar un ruj rozaliu sidefat („asa era la moda atunci si fon de ten nu exista, doar pudra” – completeaza mama.

https://widgetic.com/embed/551e472d09c7e276498b4567

pizap.com14278874850911

Standardele frumusetii erau altfel cand era mama tanara, insa consider ca in zilele noastre dispunem de atat de multe „unelte” ale frumusetii, incat a ne exprima stilul si preferintele tine doar de dorinta.

Atat in trecut, cat si acum se poarta ingrijirea, grija pentru persoanele dragi si exprimarea personalitatii. Sunt lucruri care nu se demodeaza niciodata. Toate femeile sunt frumoase in felul lor, cu atat mai mult mamele si nu trebuie sa treaca nici o zi fara sa le multumim pentru grija, pentru iubire, pentru sacrificii, pentru tot. Prin gesturi simple, prin cuvinte, din priviri.

Fa-ti timp:

– sa bei o cafea cu mama ta si sa povestiti de toate;

– sa mergeti la plimbare doar voi doua;

– sa va faceti unghiile impreuna;

– sa va puneti cate o masca pe fata si sa radeti de reactia lui tata cand va vede;

– sa vedeti un film cu actorul de care zice mama ca e „bun” :);

– sa va dati cu ruj si sa mergeti la cumparaturi;

– sa va faceti un control medical impreuna;

– sa gatiti ceva bun impreuna;

– sa va uitati la poze vechi;

IMG_2544

– sa radeti mult;

– sa ii cumperi flori;

– sa ii daruiesti un ruj in nuanta preferata.

#Redescopera frumusetea, alaturi de mama ta, impreuna cu L’oreal Color Riche.

Aceasta postare a fost scrisa la invitatia lui Koko, pentru campania #RedescoperaFrumusetea, initiata de L’Oreal cu ocazia aniversarii de 30 de ani a rujului emblematic Color Riche, prilej cu care L’Oreal a dat startul unui concurs.

Dedic acest articol mamei mele si cu aceasta ocazie ii multumesc din suflet ca a ales sa fie mama mea :).

Si voi va interogati mamele in legatura cu standardele de frumusete din trecut?Toate mamele sunt frumoase, nu-i asa?

Aveti grija de voi,

Iulia.

14 gânduri despre &8222;#Redescopera frumusetea cu L’oreal Paris Color Riche (RO)&8221;

  1. Adinutza Cocorandu aprilie 8, 2015 / 12:55 pm

    Draga mea, mi-a placut tare mult ce ai scris. Si pozele sunt superbe. Chiar zilele trecute i-am luat mamei mele din albumul ei o poza de cand avea 30 de ani, s-o am eu ca amintire. Acum nu-mi ramane altceva de facut decat sa ii zic sa ma invite la o cafea, nu?:))

    Apreciat de 1 persoană

  2. Mbcos decembrie 8, 2015 / 10:05 am

    This post just made me realise how much I miss my mother…I live in Spain for a while now (few years ) and I hate to think about the fact that my mother is not close to me ,like we used to be and that I am supposed to act like a ‘big girl’ ( and big girls don’t cry ). Thanks for sharing this.. ❤

    Apreciat de 1 persoană

    • iuliascorner decembrie 8, 2015 / 10:42 am

      I believe everything happens for a reason. And I also believe that all the hard things we must face, are things we can take and we have the power to resist. Don’t be sad, I’m sure your mom is with you somehow mentally, because moms have superpowers :).kisses, beauty :*

      Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu